Velkommen til min nye blogg!

live lifeDette blir en spennende reise, håper jeg. Jeg er en person som er entusiastisk og blir fort ivrig når det dukker opp ting, tang og temaer jeg liker. Livet er for å leves, og det er for mange sofa-og-fotball mennesker i verden. Du kan gjerne være uenig, men jeg synes det er viktig å være litt radikal. Derfor sier jeg det rett ut: Jeg liker ikke fotball! Når jeg reiser ser jeg så mye ulik kultur og ulike folkeslag, og den opplevelsen er så viktig for meg. Det mangfoldet kjennes så rikt. På fotballbanen er jo alle helt like. Det er ikke noe gøy. Jeg liker mangfold.

Jeg ønsker så gjerne at du, akkurat du, tar del i den reisen som jeg foretar meg i livet. Akkurat som om det gir en større mening om vi kan være to om det. Ikke bare geografske reiser, men også gjennom mine store hobbier og lidenskap. Hva ting er, hvordan de ser ut og hva passer sammen. Det er minst like viktig at ting passer sammen og er fine! Jeg vil legge ut masse her som der kan se og kommentere. Følg med og del gjerne til andre det som dere blir opptatt av. La oss samle oss rundt det som får våre hjerter til å slå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>