Jeg gir min støtte!

Selv om denne bloggen skal handle om helt andre ting, må jeg få lov til å uttrykke sorgo g støtte til alt det som skjer I Europa og Syria. Jeg tror om meg selv at jeg er godt menneske, men det er vanskelig noen ganger å se på www.vg.no eller www.dagbladet.no fordi det er så mye krig og elendighet som foregår. Når store flyktningmasser beveger seg gjennom Europa og møter gjerder og barrierer i det som skulle være deres nye fremtid. Det er grusomt. Jeg håper bare alle hjelper dem og gir dem håp. Det er jo nettopp Europa som akkurat nå fortsetter med ødeleggelsen av Syria.

Så har vi Paris og det forferdelige som har skjedd. Det er nesten 130 døde og 350 sårede. Det er nesten 500 mennesker med familier som er påvirket. Det er bare så godt at Paris har et så effektivt sykehus-apparat som er i stand til å håndtere strømmen av hundrevis av sårede med sykepleiere leger og trykket fra de sårede familier. Vi har ikke fått se noen bilder av denne håndteringen. Med venner og slekt skulle det omtrent bli flere tusen mennesker som vil se sine. Tenk, alle har to foreldre og noen venner og søsken. Det er fort 2000 mennesker. Hvor er disse? Det er nesten litt rart at dette ikke har blitt plukket opp av media, fordi det er en prestasjon av de helt store.

Nå virker det som så mange skylder på flyktningene, likevel er reaksjonen fra regjeringen å bombe mer i Syria, som i teorien skulle skape enda mer flyktninger. Jeg håper de vet hva de gjør, og at alt ender godt. Mine tanker går til de berørte menneskene, og måtte alle ta vare på hverandre. La oss slutte å bombe syria og ha fred!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>