Interiør og dekorasjon

Jeg elsker å tingle med leiligheten min, og er helt avhengig av bruktbutikker. Den nye ikea-generasjonen har hvertfall forstått at fornying og design i hjemmet ikke bare er viktig, men helt vesentlig for trivsel. Men i tillegg til fornying finnes det en liten tvist. Hva med å fornye seg med gamle og brukte ting? Jeg går flere ganger i uken til flere forskjellige bruktbutikker på jakt etter noe nytt som passer. Jeg liker mye nytt også, men det gamle har mest sjarm. Brukte ting i ny stil. Å finne det riktige er som å løse et kryssord, og blir aldri lei. Det er også utrolig mye gode, høykvalitets ting og tang å få kjøpt. Fra stoler og bord, til sofaer, bilder og dekorasjoner. Det er så mye flott i butikkene også, men da bruker jeg lett for mye penger, og de pengene vil jeg reise for.

Det som gjør et hjem koselig er små detaljer, og de som vet hva de gjør er nøye med detaljer. Se på profesjonelle og hva de gjør. Alt fra små utstillinger på ikea, til hele butikk og senter design, hvor de velger et tema eller stil som går igjen i det hele. Detaljer blir som neglene på fingrene. Det er kremtoppene på kaka som gjennomfører hele uttrykket!
Jeg drømmer om en dag å jobbe med å designe butikk uttrykk, men nå må jeg nøye meg med butikkshopping og med å bedømme det andre har gjort.

Man lærer mye av observasjon og det tar jeg med meg hjem til meg og min samboer, men det skal jeg fortelle mer om senere. Vi har det så fint hjemme, men jeg må bli litt sint noen ganger når noen tuller med stuebordet, for eksempel. Interessen for farger og detaljer tar jeg med meg i alt jeg gjør. Fra jobben min, til bilen vår, og klærne og hjemmet. Vi lever i en verden med så mange muligheter for å ta seg godt ut, at det er en skam å la være. Bilder kommer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>